here we go again

Ännu mer halloween, den här gången som katt och kille. Hoppas ni får en bra kväll! /Linnea

yesterdays look

Så här såg vi ut igår, jag och ilona var nått älvaktigt och melina bonde. Hade i alla fall en riktigt bra kväll! /Linnea

halloweenutstyrsel

Ikväll är jag älva och Hanna tjuv. Jag har på mig klänning från bikbok!

halloween stuff

Det är det här jag och ilona har pysslat på nu i flera timmar. Dock så var det inte så lätt att fånga sakerna på bild, men ska försöka ta bättre bilder när vi har på oss allt! Sen så ser det ut som om vingarna är gjorda av tejp men det är tygremsor som vi har lindat och sytt fast. Nu när våra saker äntligen är klara så kan jag inte vara annat än supertaggad på halloween! /Linnea

today's

skjorta h&m/byxor bikbok/skor scorett

tjugosjunde oktober

Hej finisar! Ska snart bege mig in till stan för lite ärenden och träffa upp ilona. Sen fortsätter vi att pyssla ihop våra halloween outfits, ni får såklart se resultatet sen! Slänger även in dagens outfit senare, puss! 
 

i like your style

tumblr

länge sen sist

kappa monki/stickad tröja systers/jeans carlings/väska lindex/skor scorett
 
Förlåt för att jag har bloggat helt sjukt dåligt den här veckan! Men när jag inte har behövt plugga har jag tränat så tiden har inte funnits. Fast nu är det lov i en vecka som gäller och det kunde inte kännas bättre! Börjar lovet på bästa sätt med halloween pyssel och x factor mys med ilona. Hoppas allt är bra med er, puss!

senast sydda

Kassa mobilbilder på det senaste jag sytt men tänkte ändå att det kunde vara roligt att se. Bild 1, volangtopp till Holly. Bild 2, Marilyn Monroe klänning till Lovisa.
/Maja

New jeans

Införskaffade dessa coola jeans på monki i fredags. Är hur nöjd som helst! De är speciella men ändå diskreta på samma gång och är dessutom sådär underbart höga. Tre av tre alltså!

new in/coat

Köpte jackan som jag bloggade om tidigare nu när vi var i Umeå och kan inte säga annat än att jag är supernöjd med den! Jag har dock sytt upp den då den gick ända ner till fötterna. Även lite andra kläder fick följa med hem och ni kommer så klart få se dem senare! 

yesterdays

jacka second hand/spets tröja sytt själv/kjol bikbok/skor din sko/väska åhlens

umeå fashion week

 
Idag hänger vi i Umeå med skolan, vi har hunnit shoppat och lyssnat på föreläsning och snart är det en liten visning vi ska titta på. Puss så länge! /Maja och Linnea

topshopfavoriter

HIttat flera favoriter från topshop och funderar starkt på att klicka hem paljettoppen till nyårs!
/MAJA

oct. 16, 2012

jacka & skor second hand/shorts omgjorda jeans/stjärn skjorta (bättre bild här) bikbok

new in/flowers

Har egentligen inte tid för att blogga just nu, men jag måste bara få visa den här superfina tröjan som jag köpte idag från bikbok. Love it! Gör ett tidsinställt inlägg också med dagens outfit så det är bara att titta in senare ikväll! /Linnea

lägesupdate

Förlåt för att bloggen har fått stå tom nu under helgen, tiden har inte riktigt räckt till. Men min helg var i alla fall hur bra som helst och jag hoppas eran också var det! Hinner inte med mer bloggning än så här idag och det kommer vara lite dålig uppdatering från mitt håll den här veckan då det är massa annat som måste prioriteras före. Men ska göra mitt bästa för att slänga in ett inlägg så ofta jag kan, puss! /Linnea

wanties

Tre plagg jag inte skulle tacka nej till att ha i min garderob! /Linnea

den elfte oktober

skjorta monki/kjol h&m

en bortglömding

Klänning, monki

Hade nästan glömt bort att jag hade den här klänningen och insåg idag att jag tycker väldigt mycket om den faktiskt. 

catch up

Förlåt för att min uppdatering inte är den bästa, men jag ligger tyvärr hemma och är sjuk varannan dag. Men nu hoppas jag att jag ska hålla mig frisk ett bra tag till! Kvällens planer blir i alla fall att träffa Melinda för lite catch up, vilket blir perfekt! 

pälsjacka

Har äntligen sytt klart min alldeles egna pälsjacka, vad tycks?

today's

Tröja, gina tricot/byxor, cubus/skor, converse

sytt/kostymbyxor

Känns som att det var otroligt längesen jag postade något i den här kategorin men nu så! Blev klar med mina byxor på skolan idag och är verkligen supernöjd. Vi har även sytt shorts på skolan nu i höst men det finns ingen bild på dom än men dom kommer nog visas här snart dom med!
/Maja

lots of inspiration

tumblr

latest outfits

Några av mina senaste outfits, har ni någon favorit? 

tre monkifavoriter

Om två veckor åker vi till Umeå med hela HV. Ska absolut ta mig en titt på dessa tre då! Alla från monki.

Ursäktar min frånvaro med att det har regnat konstant=det går inte fota ute och min blixt funkar inte så jag kan inte fota inne. Har dessutom haft fullt upp i helgen! Hoppas ni mår bra snyggingar, puss!
/Maja

new darlings

Köpte mig ett par nya klackar igår och de kommer att användas lite för ofta! På scorett hittar du dom, finns även i brunt! 

yesterday's

tröja weekday/klänning h&m

a new favorite

Skaffade mig ett nytt favoritplagg idag, ett par paljettshorts från bikbok som jag inte kan göra annat än älska! Även ett fint fjäderarmband fick följa med hem! 

two days ago

tröja gammal från vero moda/kjol h&m

marine

Tröja, H&M herr/kjol, bikbok

Regnet öser ner så jag kan tyvärr inte ta någon hel outfitbild till er idag. Har i alla fall kört på lite marin stil idag, med detta^ och vita converse blev den fulländad. 
Puss!
/Maja

trashed jeans

Tröja, monki/jeans, cubus/skor, dinsko

Idag kan jag meddela att mitt ansikte inte fastnade på bild så det fick bli en sån här bild men det blev ju rätt bra i alla fall. 

close up

En liten smygtitt på dagens outfit, ni får se hela senare! 

den första oktober

tröja gina tricot/jeans monki/ skor converse

RSS 2.0